Skor

Adidas Stockholm GTX

Sneakersnstuff har exclusiv sko som endast kommer säljas på deras sida, adidas Stockholm GTX. Priset landar på 139€ vilket är normalt med tanke på hur unik denna produkt kommer vara. Skon är gjord i vattentätt GORE-TEX ® vilket gör att du kan använda skon större delar under vintern. Skönast är ju ändå att du kommer vara ensamma med dessa sneakers då de säljs exklusivt via SNS. En unik sko är ju aldrig fel!

Du hittar skon här!

 

New Balance WL696

Grym sko från New Balance till sjukaste priset! Endast 30€, normalpris 139€!!! Det följer även med olika skosnören så kan du match så som du vill. Något som är unik med skon är att det är en färgad sula under skon som har olika färg och mönster. Missa inte denna superdoja från New Balance!

Du hittar skon här!

 

Puma x Trapstar Suede

En grym röd sneaker från Pumas samarbete. Den är nu prissänkt till 499 kr jämfört med tidigare 1099 kr. Känns som en kanondeal för den som inte redan har en röd sko! Har du redan röda skor kan du allt köpa en till då det är så billigt! Ett perfekt tillägg till denna sko är Jason Markk premium Shoe Cleaning Brush som kostar 149 kronor. Då har du garanterat alltid fräschast skor i gänget. Njut!

Du hittar skon här!

 

Dr Martens Chelsea Black

Vinterns bästa känga! Om du inte har köpt vinterskor än är det dags att investera i ett par rejäla Dr Martens så du slipper frysa och du slipper framförallt slasken. Du hittar skon hos Footway för 1597 kronor. Med roteringsverktyget på Footways sida kan du enkelt snurra runt skon för att se exakt hur den ser ut! Dessutom har du alltid fri frakt på din beställning vilket gör att du sparar lite till. Om du läser betygen av dem så ser du snabbt att de har väldigt bra recensioner vilket gör att du kan känna dig trygg med köpet.

Du hittar skon här!