Elektronik

Här listar vi de bästa erbjudandena för elektronik och andra kampanjer! Kolla in på denna sida ofta då dessa rabatter oftast gäller under en kort tid. Den rabatten som är högst upp är den senaste rabatten.

 

Google Chromecast 2nd Generation

Vill du se på video och filmer på från mobilen eller surfplattan fast på en större skärm? Då är Google Chromcast inte ens något att fundera på! Du kan enkelt spela upp video från både mobilen och TV:n smidigt. Dessutom har denna Chromecast stöd för Netflix, Viaplay och SVT play.

Du hittar Google Chromecast för 390 kronor hos CDON.

 

Få Mafia 3 på köpet

Just nu får du Mafia 3 på köpet när du köper en av utvalda datorer från ASUS hos CDON.com! Spelet skickas ut till dig en vecka efter att du har fått produkten. Du behöver inte köpa en dator för att få spelet gratis utan det räcker även med andra produkter så som grafikkort, nätverk, bildskärmar och moderkort! Du hittar alla produkter det gäller för här!

 

Sennheiser HD 558

Upplev en riktig musikupplevelse med Sennheiser HD 558! Har du aldrig köpt lite dyrare hörlurar förut så är detta ett bra fyndläge och tro oss, du kommer att höra skillnad. Dustin home har just nu special pris på dessa och du kan få dem för 799 kronor men du måste vara snabb då har ett begränsat parti. Du hittar hörlurarna här!

 

Infocus In118HDxc Full-HD

Har du alltid drömt om att ha en hemmabio hemma? Då måste du givetvis börja med en projektor till ett bra pris. Du kan nu köpa en ljusstark Full-HD projektor för endast 4890 kronor. Du hittar den här. Glöm bara inte att köpa duken och en rejäl ljudanläggning och det absolut viktigaste: popcornmaskinen!